Programma’s

Vanuit eigen bezieling bieden wij twee keer per jaar programma’s aan op basis van open inschrijving. Deze programma’s staan in het teken van het realiseren van je ware natuur. Gerichte mogelijkheden om je te laven aan de bron.

Coaching

Wij begeleiden mensen in hun bewustwordingsproces.

 

Mensen die er aan toe zijn om het in de diepte aan te gaan. We doen wat nodig is. Waar passend is onze rol meer die van gids, dan die van coach.

Inner work

In sommige gevallen vraagt je ontwikkeling om een transformatie in de diepte. Het doorbreken van stukken die soms lastig zelfstandig te zien en naar het licht te brengen zijn. Een op maat gemaakt proces om iets te ontsluiten.

Co-creatie

Wij willen zo effectief mogelijk bijdragen aan een ontwakende wereld. In dat kader bundelen wij graag onze krachten met partijen die daar ook structureel op inzetten. Onze voorkeur gaat uit naar organisaties die dat doen voor het grotere geheel.

Love is the bridge between you and everything   ~ Rumi

Programma’s

INTO THE LIGHT
20 t/m 24 juni 2023

Rite of passage

Je plek innemen in de cirkel van het leven. Van ik naar wij. Voor mensen die zich geroepen voelen die beweging te maken. Die hun volle potentieel en beschikbaarheid verder willen ontsluiten om terug te geven en te dienen. Voor wie wil ontdekken wat het leven van hem wil. Een proces van (zelf)initiatie in de natuur om dat vermogen in jezelf te ontsluiten en vorm te geven, op een fijne plek op de Utrechtse Heuvelrug.

INTO THE HEART
18 t/m 21 december 2023

Immersion

Het realiseren van je ware natuur. In de donkere dagen voor Kerst nodigen wij je uit om je met ons terug te trekken en naar binnen te keren. Verstillen. Jezelf onderdompelen in je ware natuur. Herbronnen. Jezelf in de diepte ontmoeten. Exploreren. Een programma voor wie zich geroepen voelt om het contact met zijn ware natuur te verdiepen om zo gerichter en effectiever te kunnen bijdragen.

” A deep and sacred journey. Who am I, if I let go of my body, my thoughts, my feelings and my longings, pure naked? I found ME, waves of fluid gold, untainted awareness. Transcending my tendency to close, I relaxed and released, my heart wide open, connected with all the other hearts, beating in complete synchrony, merged in our ardent wish to bring light into the world. It was big, profound, and magical. I’m deeply grateful.” – Saskia –

” In the Awakening Me within me retreat I experienced a deep relaxation, that allowed me to intimately connect to all parts of myself, the Source, and all the support around me. My mission became clearer, simpler and more alive, and I felt a sense of peace and togetherness to continue my journey. The facilitation by Daan and Wendy was profound in its simplicity and depth of their holding space. They role modeled an abundance of Being Alive.” – Gabrielle –

Truth is not something outside to be discovered, it’s something inside to be realised   ~ Osho

Inner work

Een effectieve manier om een doorbraak te creëren in je ontwikkeling

Inner work is ontworpen om je te helpen belemmeringen in je ontwikkeling uit de weg te ruimen. In een op maat gemaakt proces word je als het ware ondergedompeld in bewustzijn. Hardnekkige patronen worden naar het licht gebracht en doorbroken. De immersion wordt twee-op-één gefaciliteerd in een ondersteunende omgeving, veelal in de natuur. Wij maken gebruik van proceswerk, systemisch werk en waar passend rituelen.

Een op maat gemaakt proces

 • Op basis van de input uit de intake wordt een op maat gemaakt proces voorgesteld
 • Immersions worden ook als stand-alone interventie ingezet. Coaching is optioneel
 • In bepaalde gevallen vraagt de voorbereiding en/of het (integratie)proces
  additionele ondersteuning door middel van coaching

Enkele voorbeelden waarbij Inner work is ingezet in de ondersteuning en/of de voorbereiding van leiders

Dienstbaar zijn

Startpunt:

 • Leider is één van de kandidaten voor de functie van CEO
 • Hij wil beoordelen of hij CEO wil worden en of hij dat wil voor de juiste redenen
 • Hij voelt intuïtief aan dat er iets nodig is in zijn ontwikkeling om dienstbaar te zijn in een nieuwe rol en gebalanceerd en authentiek te blijven

Proces:

 • Intake (wandeling in de natuur)
 • 24 uurs immersion (waarin zijn eigen wijsheid is gevolgd)

Resultaat:

 • 100% commitment om het selectieproces in te gaan, zonder gehechtheid aan de uitkomst
 • Naast zijn manifesterende en visionaire kwaliteiten heeft hij zijn vermogen om tot de waarheid door te dringen verder ontsloten
 • In balans, met meer diepte en innerlijke rust

“De kracht is zich nog steeds aan het ontvouwen in mij. Jullie zijn ware alchemisten, intuïtief en aanvullend. Dank jullie wel!”

Leiderschap verder ontsloten

Startpunt:

 • Leider wil de reikwijdte en impact van zijn leiderschap vergroten
 • Hij wil het vermogen ontwikkelen om zaken makkelijker van zich af te laten glijden
 • Hij wil groeien in zijn vermogen om te gaan met mislukkingen, geduldiger worden en dingen meer op hun beloop kunnen laten

Proces (in totaal 13 uur; online gedurende een periode van 5 maanden):

 • Intake
 • 4 Immersions
 • Integratie

Resultaat:

 • Heeft het contact met zichzelf verdiept. Het stelt hem in staat veiligheid van binnen te vinden en daarmee zijn scope te vergroten
 • Opereert vanuit een neutralere plek, met behoud van zijn authenticiteit
 • Meer innerlijke rust ondanks het feit dat hij meer verantwoordelijkheden heeft gekregen

“Wendy & Daan hebben mij geholpen diep in mezelf te reiken. Congruent met mijn belangrijkste overtuigingen, voel ik mij herboren en kalmer. Een vreugdevolle ervaring! Dit is precies wat ik nodig had.”

Volwassen leiderschap

Startpunt:

 • Leider kreeg de feedback dat zij zichzelf groter maakte dan zij was (wat zij niet herkende op dat moment)
 • Leider was in een proces om helderheid te creëren over de volgende stap in haar carrière

Proces:

 • Coachingsessies (onthulden de dieper liggende oorzaak)
 • 3-uurs immersion (helend proces rond de behoefte aan bevestiging)
 • Coachingsessies om de integratie in werk te ondersteunen

Resultaat:

 • Neemt haar plek in als leider
 • Gegroeid in volwassenheid en authenticiteit
 • Vervult haar droom om een vrouwelijk rolmodel te zijn

“Om te groeien als moeder, mens en leider was het belangrijk voor mij om mijn kwetsbaarheid te durven laten zien en mijn innerlijke stem te laten horen. Wendy en Daan creëerden een veilige setting om juist dat te doen. Ik ben gegroeid door het proces. Het voelt veilig en warm om jezelf te ontwikkelen begeleid door twee ware professionals.”

Opnieuw kalibreren

Startpunt:

 • Leider was in de eindfase van een intens transformatieproces binnen de organisatie, die zij leidde
 • Leider wilde opnieuw kalibreren en vertrouwen terugwinnen in haarzelf en het leven

Proces:

 • Intake
 • 3-uurs immersion (terugvinden van mijn centrum)

Resultaat:

 • Vergroot vermogen om dienstbaarheid aan anderen te balanceren met dienstbaarheid aan haarzelf
 • Zelfverzekerdheid vergroot om balans te houden in veeleisende situaties
 • Opererend vanuit meer onthechting en neutraliteit

“In dit proces van immersion kwamen er heldere antwoorden en werd een gevoel van richting voelbaar. Het symbool dat opkwam, helpt mij dagelijkse om mijn resultaatgerichtheid te balanceren met de zachte onderstroom van de organisatie. In aanvulling helpt het mij mijn constante drive om uitmuntend werk te leveren te balanceren met echt aanwezig en gelukkig zijn in andere aspecten van mijn leven. Een geweldig proces, resultaat, en begeleiding door Daan en Wendy. Ik wens elke professional de mogelijkheid om elke vijf jaar opnieuw te kalibreren.”

Als je wilt verkennen of Inner work iets voor jou of één van je mensen is, neem dan contact met ons op.
You cannot be fixed, you were never broken ~ Jeff Foster

Co-creatie

Co-creatie kan verschillende vormen aannemen

Hieronder een aantal voorbeelden om je een idee te geven van samenwerkingsvormen die wij graag aangaan.

Een verdiepingsslag doorvoeren

De Foundation for Natural Leadership (FNL) is bezig met een verdiepingsslag. Wij leveren daaraan een bijdrage door de eerder met Frits Philips Jr. & Partners (FPNP) gecreëerde Jaargang Natuurlijk Leiderschap in te brengen. Tevens hebben wij FNL-facilitators opgeleid om dat programma te leiden. Daarnaast ontwikkelen en implementeren wij met en voor de FNL en de Wilderness Leadership School een nieuw verdiepend programma met daarin een 24-uurs solo in de Afrikaanse Wildernis.

Leiders van morgen voorbereiden

Wij zijn betrokken bij de ontwikkeling van een nieuw leiderschapsprogramma. Het programma bereidt een nieuwe generatie leiders voor op hun veeleisende rol. Wij begeleiden in dit proces de trekker van dit initiatief en ontwerpen mee. De intentie is dat wij binnen het programma de persoonlijke transformatie module (Inner work) zullen gaan verzorgen.

Structureel werk maken van Inner work

Partijen die structureel werk maken van de ontwikkeling van haar leiders zijn voor ons een natuurlijke partner. Naast het verzorgen van Inner work, denken we graag mee hoe we dat verder kunnen brengen door het bijvoorbeeld meer schaalbaar te maken.

 

Als je op basis hiervan aanknopingspunten ziet voor samenwerking, komen we graag met je in gesprek.
If you want to go fast go alone. If you want to go far go together ~ African proverb