Programma’s

Vanuit eigen bezieling bieden wij een aantal keer per jaar program-
ma’s aan op basis van open inschrijving. Al onze programma’s staan in het teken van het realiseren van je ware natuur. Diverse mogelijkheden om je te laven aan de bron.

Coaching

Wij begeleiden mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en op hun pad. Mensen die er aan toe zijn om het in de diepte aan te gaan. We doen wat nodig is. Waar passend is onze rol meer die van gids, dan die van coach.

Inner work

In sommige gevallen vraagt je ontwikkeling om maatwerk. Bijvoorbeeld om iets hardnekkigs te doorbreken en/of naar het licht te brengen.
Samen met jou creëren wij de bedding die nodig is voor dat wat zich wil ontvouwen.

Co-creatie

Deze tijden vragen om bezielde communities en organisaties. Initieel is die bezieling er vaak, maar hoe houd je die levend? Hoe blijft een community in contact met haar essentie?

Wij denken en creëren graag met je mee.

ONE TRIBE

Van ik naar wij. Mensen die een bijdrage willen leveren en waarmee wij ons verbonden voelen, willen wij een platform bieden.

Sluit je aan bij de groeiende beweging van light warriors, change makers en katalysatoren die hun roeping volgen.

Truth is not something outside to be discovered,
it’s something inside to be realised  ~
Osho

Programma’s

WINTER RETRAITE

In de donkere dagen voor Kerst nodigen wij je uit om je met ons terug te trekken en naar binnen te keren. Verstillen. Jezelf onder-
dompelen in je ware natuur. Herbronnen. Jezelf in de diepte ontmoeten. Exploreren. Een programma voor light warriors en change makers die zich geroepen voelen om het contact met de bron te verdiepen om zo gerichter en effectiever te kunnen bijdragen. Data: 18 t/m 21 december 2019.

RITE OF PASSAGE

Van ik naar wij. Voor mensen die zich geroepen voelen die beweging te maken. Die hun volle potentieel en beschikbaarheid verder willen ontsluiten om terug te geven en te dienen. Voor diegenen die willen ontdekken wat het leven van hen wil. Een rite of passage (overgangsritueel) in de natuur om dat vermogen in jezelf te ontsluiten en vorm te geven, op een prachtige plek in de Algarve. Data: 19 t/m 24 mei 2019

Falling in love with your true self ~ Bentinho Massaro

Inner work

SCHADUWWERK

Alles in ons wil erkend, gevoeld en doorleefd worden. Soms zijn er stukken in ons die lastig zelf te zien zijn en zelfstandig naar het licht te brengen. Samen creëren wij de holding die nodig is voor jou om er bij te kunnen blijven. Een gericht proces om iets hardnekkigs te doorbreken en weer te laten stromen.

RITES OF PASSAGE

Er zijn overgangsmomenten in je leven die vragen om bekrachtigd te worden met een ritueel. Denk aan een overgangsritueel om een levensfase af te sluiten en een nieuwe in te luiden en richting te geven. Of een initiatie van jezelf, waarbij jij de autoriteit in jezelf ontsluit. Samen creëren we het ritueel dat past.

You cannot be fixed, you were never broken ~ Jeff Foster