NL | EN

Over ons

‘Love loves to love, it’s nothing personal.’ ~ Mooji

Wie wij zijn

Wij zijn twee ervaren professionals, beiden met een achtergrond in het bedrijfsleven en met een holistische kijk. Gezamenlijk hebben we meer dan veertig jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Wij worden gedreven door een diepgevoelde wens om een bijdrage te leveren aan een ontwakende wereld: een wereld waarbij iedereen leeft vanuit zijn ware natuur, oorspronkelijk, duurzaam en in harmonie met het leven. We hebben ons leven gewijd aan het verwezenlijken van wie we werkelijk zijn en ondersteunen anderen op hun pad van bewustwording en transformatie.

Wij zien onszelf graag als pioniers in bewustzijnsontwikkeling. Realize Us is onze kleinschalige praktijk voor bewustzijnsontwikkeling. Vanuit Realize Us bieden wij een op maat gemaakt aanbod voor het hogere segment. In ons vind je een betrouwbare partner in duurzame bewustzijnsontwikkeling die voldoet aan de hoogste normen. Wij hebben een unieke benadering waarbij we gebruik maken van een solide, zelfontwikkelde en bewezen methodologie. Onze klantenkring is hoogwaardig met veel langdurige terugkerende klanten.

Realize Us zijn we gestart in 2018. Daarvoor werkten wij al jaren samen bij MMS waar wij beiden onze coachopleiding hebben genoten en wij jarenlang de Inner Negotiation Workshop leidden en faciliteerden. We zijn complementair en ‘seemless’ in het gezamenlijk begeleiden van diepe transformaties. Samen optrekken in bewustzijnsontwikkeling, ieder vanuit zijn eigen plek, maakt ons leven en aanbod rijker, completer en leuker.

Daniel Mulock Houwer

Ooit was ik een gevierde jongeman, een succesvolle investment banker in de bloei van zijn leven. Maar van binnen kwam een deel van mij niet tot zijn recht, kwijnde langzaam weg. In de zomer van 2000 stortte mijn wereld in. Ik was totaal uitgeput en kon niet meer.

Dit kan het leven toch niet zijn? Wat zie ik over het hoofd? Midden in mijn identiteitscrisis was het mijn nieuwsgierigheid die mij op de been hield. Noodgedwongen moest ik pas op de plaats maken. Met hulp van anderen, heb ik mezelf binnenste buiten gekeerd. Wie ben ik werkelijk? Wat wil ik? Alles moest opnieuw tegen het licht. Het markeerde het begin van een ontwakingsproces dat nooit meer is gestopt.

Inmiddels bevind ik mij op een totaal andere plek. Het doorgronden van wie ik ten diepste ben, heeft mij niet losgelaten. Wie ben ik voorbij het verhaal, voorbij wie ik denk te zijn? Ik raakte steeds meer gefascineerd door bewustzijn. Het ontwaken van mijn ware potentie zie ik als de meest effectieve bijdrage die ik kan leveren. Ik heb mijn leven er aan gewijd. Ik leef nu mijn bedoeling zonder haast te hebben of mij opgejaagd te voelen. De toewijding aan mijn ontwakingsproces verdiept zich voortdurend. Ik heb nooit kunnen vermoeden dat het volgen van mijn eigen pad zo naadloos kan samenvallen met het helpen van anderen in hun ontwakingsproces. Daarin toegelaten te worden, beschouw ik iedere keer opnieuw als een voorrecht.

Het leven alle ruimte geven is een groeiend verlangen in mij. Meer en meer durf ik mij daar aan over te geven. Mijn nieuwsgierigheid achterna, het onbekende tegemoet. Liefde, waarheid en licht gelden daarbij als mijn bakens. Het leven zelf zie ik als mijn belangrijkste leermeester. Daarnaast haal ik mijn inspiratie vooral uit de natuur, diverse non duale teachings en kundalini yoga.

Na een internationale jeugd en diverse omzwervingen ben ik in 1995 neergestreken in Amsterdam. Daar woon ik met veel plezier samen met mijn vrouw Mariela en dochters Noa en Tess.

Wendy van Leusen

Voluit leven, dat is mijn diepste verlangen. Ik zie het leven als een uitnodiging om mijn ware essentie te ontsluiten. Om helemaal mezelf te zijn zonder terughoudendheid. Om intens te voelen, mijn hart en intuïtie te volgen en mijn pad te bewandelen, om te genieten van het leven.

Sjamanisme is een bron van inspiratie voor mij. Het herinnert me aan de verbondenheid met de natuurlijke wereld en aan de kracht en wijsheid die erin verscholen liggen. Ook aan onze eigen innerlijke wijsheid, intuïtie en potentieel voor heling en groei.

Om transformatie teweeg te brengen, beweeg ik voorbij woorden en verhalen, naar diepere bewustzijnslagen, met behulp van systemisch werk, lichaamswerk, rituelen, klank en drum.

Ik geniet van onze werkplek op de buitenplaats Fort bij Nigtevecht, een oase midden in de natuur. Ik ben dankbaar om te wonen in het prachtige Haarlem, omringd door bossen, duinen en de zee, samen met Wouter en Wende.

Onze waarden

De belangrijkste waarden waar wij ons aan hebben gecommitteerd en die wij ook in ons werk voorleven, zijn:

liefde

Liefde

Wij benaderen iedereen met de intentie om hen werkelijk te zien en te accepteren zoals ze zijn. We zijn warm, oorspronkelijk en uitnodigend. We creëren een veilige setting waarin mensen hun binnenwereld kunnen ontdekken en verkennen.

waarheid

waarheid

We zijn integer, congruent en oprecht. We zijn ‘down to earth’ en niet bang om waar nodig te confronteren en de waarheid bloot te leggen. Systematisch nodigen we mensen uit om zich hun ware natuur te herinneren, hun menselijke natuur te omarmen en zo in integriteit te komen met wie ze werkelijk zijn.

licht

licht

Wij zetten ons bewustzijn, nieuwsgierigheid, energie en inspiratie in om:
  • het leven ten volle te leven en onze ware potentie verder te ontsluiten
  • het ontwakingsproces van onze klanten en onze zelfrealisatie te ondersteunen
  • Daarmee dragen wij bij aan een ontwakende wereld.