Daniel Mulock Houwer

Het leven alle ruimte geven is een groeiend verlangen in mij. Meer en meer durf ik mij daar aan over te geven. Mijn nieuwsgierigheid achterna, het onbekende tegemoet. Liefde en Waarheid zijn daarbij mijn bakens. Het commitment aan mijn eigen ontwakingsproces lijkt zich alleen maar te verdiepen. Ik heb nooit kunnen vermoeden dat het volgen van mijn eigen pad zo kan samenvallen met het dienen van anderen. Anderen bijstaan in hun ontwakingsproces gaat bijna vanzelf. Daarin toegelaten te worden, beschouw ik iedere keer opnieuw als een voorrecht. Ik houd van pionieren op het gebied van bewustzijnsontwikkeling. Wat een feest om daarbij Wendy aan mijn zijde te weten. Realize Us is onze manier en vorm om onze bijdrage te leveren op dat vlak.

 

Na een internationale jeugd en diverse omzwervingen ben ik neergestreken in Amsterdam. Daar woon ik inmiddels al jaren met veel plezier samen met mijn vrouw Mariela en dochters Noa en Tess.

Wendy van Leusen

Vol genieten van het leven, dat is mijn hartewens. Dat doe ik in de natuur, graag in de bossen en bij de zee. Ik geniet van de ruimte waarmee ik mij zo verbonden voel als ik op het strand loop. Graag op blote voeten, de oneindigheid van de zee voelend die zo resoneert met dat wat er altijd is, wat altijd verbonden is, waar geen begin en einde is en het altijd stil is. Ik verwonder mij over wat het leven mij aanreikt, en zie het als een uitnodiging om steeds weer verder te ontdekken wat de volgende stap op mijn pad is. Ik zing en dans graag, alleen en met mijn dochter Wende van 8 jaar. Ik woon in Haarlem vlakbij de zee, samen met Wouter en Wende.

 

Ik wil de hemel op aarde brengen, door in het midden daarvan aanwezig te zijn, door mij te laten zien en horen, hoe spannend dat ook soms is.

In Realize Us komt alles samen, en ga ik van ik naar wij, door samen met Daan op te trekken en onze krachten en verschillen te bundelen en aan te bieden aan een ontwakende wereld.  What a joy!

Ons commitment

De mensheid lijkt op een omslagpunt te zijn beland in haar evolutie. Het realiseren van je ware natuur zien wij daarin als de sleutel. Het opent de deur voor wat wij noemen Awakened Leadership. Een authentieke en duurzame vorm van leiderschap in harmonie met het leven. Wij wijden ons aan het verder ontwaken van de mensheid. Onszelf en anderen ondersteunen in dat bewustwordingsproces zien wij als de meest effectieve manier om onze bijdrage te leveren. Wij staan ten diensten aan allen die bewuster in het leven willen staan en zich geroepen voelen een bijdrage te leveren aan een ontwakende wereld.

I come to You without me. Come to Me without you ~ Rumi