NL | EN

Retreat ‘Into the Feminine’
24-27 juni 2024

‘The love that she gives, overflows from within’ ~ Fia

De uitnodiging

In onze cirkels en retreat bieden wij vrouwen een warme plek om zich de gezonde vrouwelijke energie te herinneren, erkennen en vieren. De kracht, wijsheid en magie van de vrouwelijke energie, die de afgelopen generaties in vergetelheid is geraakt, is nog altijd in ons aanwezig. Onze uitnodiging is om al die kwaliteiten weer in volle eigenaarschap te nemen en in het lichaam te verankeren zodat we kunnen leven vanuit deze overvloedige bron.  We vertragen, verruimen, verzachten, verbinden en komen zo in contact met een diep vertrouwen. We maken gebruik van meditaties, lichaamswerk, rituelen, dans, klank en werken we met de elementen. 

In samenwerking met Manon Swaving.

Wanneer
24-27 juni 2024

Waar
Het Verre Oosten, Wijhe

Voor wie
Open inschrijving, er is plaats voor 15 vrouwen

Editie
2de

Kosten
€ 750 (exclusief BTW), inclusief 3 overnachtingen en alle maaltijden & lekkers

We verzorgen ook eendaagse cirkels; drie keer per jaar in lijn met de seizoenen: in de winter, het voorjaar en in de nazomer/herfst.

Ervaringen

‘De retreat was voor mij heel behulpzaam om mijn hoofd een beetje uit te zetten en meer in mijn lijf te komen.

Doordat er zoveel tijd, rust en aandacht is, raakt alles doordrenkt van liefde, zachtheid en de krachtige heling die het samenzijn met vrouwen brengt. Het is nu meer dan een half jaar geleden en de verbinding die ik daar terug vond met mezelf en anderen werkt nogsteeds door. Ik voel me lichter en minder alleen.’ – Anke 

foto credits: Het Verre Oosten

Retreat ‘Into the Feminine’
24-27 juni 2024

Andere programma’s