NL | EN

transformational coaching

‘We are the ones we have been waiting for.’ ~ Alice Walker

individuele begeleiding

Coaching staat bij ons voor individuele begeleiding. Het is vaak het startpunt van meer bewustwording. Jij bepaalt zelf hoever je daarin wilt gaan. Ook bij coaching staan jouw intenties en (bewustzijns)ontwikkeling centraal. 

Het ontwikkelen en integreren van een ruimer bewustzijn vraagt om werkvormen die voorbijgaan aan de analyse en reflectie. Meer over onze visie en aanpak vind je hier.

Coaching gericht op het ontwaken van je ware potentieel heeft een positieve invloed op alle aspecten van het leven. Het maakt je effectiever en meer toekomstbestendig.

  • Het ontwikkelen van je innerlijke kompas en autoriteit waardoor je makkelijker tot keuzes komt
  • Het vergroten van je zelfexpressie en vermogen om je te verbinden
  • Het ontwikkelen van meer vertrouwen, stevigheid en balans (o.a. werk/privé)
  • Het bewust zorgdragen voor je welzijn, vitaliteit en energiemanagement
  • Het vergroten van je scope, impact en ‘presence’
  • Het geven van zin en betekenis aan je leven

partner in bewustwording

Diepgaande transformatie- of ontwakingsprocessen vragen doorgaans maatwerk over een langere periode. Coaching wordt in die gevallen vaak ingezet in combinatie met inner work en/of één van onze andere programma’s. Ook hebben we een uitgebreid netwerk van andersoortige zorgprofessionals om ons heen. Als we het idee hebben dat er iets anders nodig is, verwijzen we door.

Of het nu gaat om meer bewustwording of het ontwaken van je ware potentieel, beiden zijn doorlopende processen, waar op momenten professionele begeleiding wenselijk kan zijn. Wij verkennen graag met je of wij je daarbij van dienst kunnen zijn.

Wat kunnen wij nog meer voor jou betekenen?