NL | EN

Immersions

‘Truth is not something outside to be discovered, it’s something inside to be realised’  ~ Osho

terug naar jouw kern

Jezelf meerdere dagen onderdompelen in bewustzijn samen met gelijkgestemden op een heerlijke plek in de natuur blijkt keer op keer, ook voor onszelf, voedend en vruchtbaar. Het is een fijne en effectieve manier om je ontwikkeling in de diepte een impuls te geven. De programma’s hebben een retraite-achtig karakter, maar zijn meer dan dat. Het zijn krachtige katalysatoren voor je ontwikkeling, ieder met zijn eigen accent.

Sinds de oprichting van Realize Us bieden wij immersions aan rond de kortste en langste dag van het jaar. Het energetisch aansluiten bij het ritme van de seizoenen, versterkt de transformerende werking van deze programma’s. Deelname is ideaal voor mensen die terug willen keren naar hun kern en van daaruit willen leven. Ook geschikt om je eens in de zoveel jaar te gunnen, blijkt uit ervaring.

‘Op enig moment in iemands ontwikkeling groeit het besef dat het niet gaat om perfectie, maar om heel worden. Vaak het begin van een vruchtbare meer innerlijke oriëntatie met oneindige potentie.’

immersions

into the light
10 t/m 14 juni 2024

Je plek innemen in de cirkel van het leven. Leven van binnenuit. Voor mensen die zich geroepen voelen die beweging te maken. Voor wie wil ontdekken wat het leven van hem of haar wil. Een proces van (zelf)initiatie in de natuur om je volle potentieel te ontsluiten en vorm te geven, op een fijne plek op de Utrechtse Heuvelrug.

10

into the heart
16 t/m 19 dec 2024

Het realiseren van je ware natuur. In de donkere dagen voor Kerst nodigen wij je uit om je met ons terug te trekken en naar binnen te keren. Verstillen. Jezelf onderdompelen in je ware natuur. Herbronnen. Jezelf in de diepte ontmoeten. Exploreren. Een programma voor wie zich geroepen voelt om het contact met zijn ware natuur te verdiepen om zo gerichter en effectiever te kunnen bijdragen.

IntoTheHeart

Wat kunnen wij nog meer voor jou betekenen?