NL | EN

Awaken your
true potential

Vanuit Realize Us bieden wij professionele begeleiding in bewustzijnsontwikkeling, voor iedereen die zijn/haar vermogen wil vergroten om op een oorspronkelijke en gebalanceerde manier voluit te leven, leiding te geven en bij te dragen aan een ontwakende wereld.

Wil jij je vermogen vergroten om op een authentieke en gebalanceerde manier voluit te leven, leiding te geven en bij te dragen aan een betere wereld? Wij bieden professionele begeleiding in bewustzijnsontwikkeling om dit te bereiken.


Nieuwsgierig?

Een passie voor
bewustzijnsontwikkeling

Door het verruimen van je bewustzijn krijg je dieper inzicht in jezelf, anderen en de wereld om je heen. Het vergroot je vermogen om bewust, betekenisvol en in balans te leven. Je ware natuur schijnt makkelijker door in alles wat je doet en je raakt meer verbonden met alles om je heen.


Onze visie & aanpak

Onze missie is om bij te dragen aan een ontwakende wereld.
Een wereld waarin iedereen leeft vanuit zijn/haar ware natuur, oorspronkelijk, duurzaam en in harmonie met het leven.

‘Onze missie is om bij te dragen aan een ontwakende wereld. Een wereld waarin iedereen leeft vanuit zijn/haar ware natuur, oorspronkelijk, duurzaam en in harmonie met het leven.’

Waarom support?

Het ontsluiten van je ware potentieel kan een behoorlijke uitdaging zijn. Het is de mens eigen om om de hete brij heen te draaien. Bewustzijnsontwikkeling is met name vruchtbaar als je voldoende last ervaart van je huidige situatie, dan wel je verlangen om meer uit jezelf te halen groot genoeg is. Ook in specifieke gevallen kan deskundige begeleiding helpen om jouw ware potentieel verder te ontsluiten.


samen verkennen

Op kruispunten

Helderheid krijgen in wie je bent, wat je wilt en wat jouw bedoeling is.

Rondom transities

Bij transformaties

Guidance en ondersteuning bij diepgaande transformatie- en ontwakingsprocessen.

Voor het verwerken van trauma

Doorbraken in je ontwikkeling vragen soms om dieper liggende gevoeligheden in een veilige setting erkenning te geven.

Voor het doorbreken van patronen

Met maatwerk kunnen hardnekkige patronen in de diepte worden getransformeerd.

Bij gericht ontwikkelen

Het ontwikkelen van specifieke aspecten zoals meer authenticiteit, meer autonomie, meer impact, het vergroten van je scope, meer balans, meer innerlijke rust. Bijvoorbeeld in navolging van een assessment of feedback.

Als doorlopende support

Naast coaching zijn er diverse mogelijkheden om jouw ontwikkeling te ondersteunen en te voeden. Van een dagdeel tot meerdaagse programma’s ieder met een eigen accent.

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Transformational coaching

Wij begeleiden mensen in hun bewustwordingsproces. Veelal mensen die er aan toe zijn om het aan te gaan. Waar passend is onze rol meer die van gids, dan die van coach.
1 op 1

Inner work

In sommige gevallen vraagt je ontwikkeling om een transformatie in de diepte. Het doorbreken van patronen die soms lastig zelf naar het licht te brengen zijn.
maatwerk, 2 op 1

awakened leadership

Authentiek en duurzaam leiderschap in harmonie met het leven. Dat is wat wij bedoelen met Awakened Leadership.
journeys en cirkels

immersions

Op een fijne plek in de natuur, zonder enige afleiding, je onderdompelen in bewustzijn en het contact verdiepen met wie je werkelijk bent.
meerdaagse programma’s

Agenda

Realize Us biedt verschillende programma’s van een dagdeel tot meerdere dagen.


volledige agenda